Arozzi Torretta review

Iedere serieuze gamer is bekend met de remmende werking van een ondeugdelijke gamestoel. Na enige tijd is het comfort verdwenen waardoor je niet meer ontspannen tijdens het gamen zal zitten. Een prima oplossing is de Arozzi Torretta gamestoel, ontworpen voor de fanatieke gamer die vele uren comfortabel en probleemloos wil blijven spelen. Door de goede ondersteuning ontstaan er zelfs na uren gameplezier geen lichamelijke klachten waardoor de gameprestaties optimaal blijven. Arozzi Torretta is een Zweedse fabrikant die zich richt op stoelen en tafels om zo goed en effectief mogelijk te kunnen gamen en waar functionaliteit hand in hand gaat met een tot de verbeelding sprekend ontwerp.

Vergelijk prijzen en bestverkochte modellen nu bij:

 

Design

arozzi torretta kopenDe Arozzi Torretta gamestoel is geïnspireerd op een racestoel zoals je ze ziet in de diverse raceklassen. De herkenbare hoge leuning en extra steun in de flanken zijn hier een voorbeeld van. De stoel is voorzien van een losse hoofdsteun en een kussen voor extra ondersteuning van de onderrug. Ook de kleurschakering waarbij er keuze is uit zeven verschillende kleurcombinaties is hier een voorbeeld van. Je kiest een geheel zwarte stoel of combineert de zwarte basis kleur met blauw, groen, grijs, azuur, rood en oranje.

Zo is er altijd een stoel die aan de eigen voorkeur zal voldoen. Een lichtgewicht frame is voorzien van stevig en dik uitgevoerde kunstleder en stof. Door gebruik te maken van vijf dubbel nylon zwenkwielen zal de stoel ook tijdens de meest intense gamemomenten stabiel zijn werk blijven doen. Het totale gewicht van de stoel bedraagt 22 kilo.

 

Gebruiksgemak van de Arozzi Torretta

Bij de Arozzi Torretta is zowel de zitting als de rugleuning ergonomisch vormgegeven. Door de stoel geheel naar eigen voorkeur te vormen ontstaat er voor eenieder een perfecte zitplaats. Hierbij is er keuze uit:arozzi torretta gamingstoel

  • Een vrij te bepalen zithoogte tussen de 45 en 53 centimeter die door middel van een gasveer die je traploos is in te stellen.
  • Verstelbare armleuningen, zowel in hoogte als in hellingshoek zorgen voor een maximale ondersteuning tijdens het gamen.
  • De weerstand van de rugleuning is instelbaar door middel van een draaiknop. Laat de rugleuning los of juist krachtig aanvoelen.
  • De rugleuning is te kantelen voor de gewenste houding of meer achterover geklapt voor een moment van rust.
  • De stoel draait soepel 360 graden rond en belemmerd je niet in je beweging.
  • Door de lichtgewicht uitvoering is de stoel eenvoudig te verplaatsen.
  • De stoel is door de gebruikte materialen eenvoudig te reinigen.

Vergelijk prijzen en bestverkochte modellen nu bij:

 

De Arozzi Torretta gewoon of als XL

De Arozzi Torretta is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De standaard uitvoering is belastbaar tot 120 kilo. De XL-uitvoering is geschikt tot een gewicht van maximaal 140 kilo en is bovendien uitgevoerd met een bredere zitting en rugleuning. Zo is er voor iedere gamer een passende stoel beschikbaar.

 

Arozzi Torretta review conclusie

Alles aan de Arozzi Torretta gamestoel is ontworpen met aandacht voor de gebruiker, de fanatieke gamer die ook na urenlange sessies optimaal wil presteren en zich niet laat afleiden door lichamelijke ongemakken. Het ergonomische ontwerp garandeert een optimaal zitcomfort waarbij het door de racewereld geïnspireerde design in iedere kamer een opvallende item zal zijn. Stel de stoel traploos naar eigen wens in waardoor er een optimale zitplaats ontstaat. Zelfs tijdens de meest spannende en stressvolle game-ervaringen zal de stoel zijn werk blijven doen. Het stevige ontwerp garandeert jarenlang gebruiksgemak tijdens alle spelmomenten. De keuze tussen de gewone of de XL-uitvoering maken deze gamestoel geschikt voor iedere gameliefhebber.

Vergelijk prijzen en bestverkochte modellen nu bij:

Gamestoel .com
Logo