Beste gamestoel voor volwassenen

De beste gamestoel voor volwassenen kopen?

Het kopen van een gamestoel voor volwassenen is altijd lastig. Aan de ene kant zien al deze stoere gamestoelen er geweldig uit en je wilt er zeker weten een hebben, misschien zelfs met het design van je favoriete eSports team. Aan de andere kant ben je echter geen tiener meer en je hebt iets meer serieus nodig voor je woonkamer – aangezien een kleurvolle DXRacer misschien iets te veel is als je je huwelijk in stand wilt houden.

beste gamestoel volwassenen dxracer boss

Uiteraard kan je voor een standaard bureaustoel kiezen, aangezien ze nog steeds doen wat je wilt. Maar wat als er een gamestoel voor volwassenen is die er niet uitziet als een lelijk eendje, maar meer als een serieus kantoorproduct. Wat als er een stoel is die nog steeds een gaaf design heeft, maar ook perfect past bij het lichaam van een volwassene?

Maak je geen zorgen, we hebben ze op een rijtje gezet voor je. Dit zijn de drie beste gamestoelen voor volwassenen die de beste middenweg tussen serieus en uitdagend vinden.

 

De 3 beste gamestoelen voor volwassenen

Zakelijk aan de voorkant, gaming aan de achterkant? Deze drie gamestoelen zijn een goede keuze voor volwassen gamers.

1. DXRacer Tank Series

De DXRacer Tank Series is de meest ideale gamestoel voor volwassenen – niet alleen omdat hij beschikbaar is in een erg discreet volledig zwart design patroon, maar ook door zijn gewicht en afmetingslimieten. Het is de stevigste DXRacer stoel op de markt, welke volwassenen tot 2 meter en met een gewicht tot 200 kg kan ondersteunen.
gamestoel volwassenen dxracer tank T29
Hij is niet gemaakt voor de gemiddelde tiener, maar volwassenen van alle vormen en afmetingen. Dat alles komt door het stevige stalen raamwerk aan de binnenkant, de extra grote aluminium base en de verstevigde wielen. Om het op te sommen: een super stevige DXRacer met een erg discreet zwart design die niet zou misstaan in een normaal kantoor.

Meer Info Zitbreedte Max. Hoogte Gewichtslimiet Prijs
Tank Series Breed 2,00 meter 200 kg v.a. €549

 

Vergelijk prijzen nu bij:

 

2. DXRacer Boss Series

Wanneer je op zoek bent naar een gamestoel voor volwassenen, zou je de DXRacer Boss altijd mee moeten nemen. Hij lijkt een beetje op de DXRacer Tank Series die we hierboven genoemd hebben, maar is specifiek gemaakt voor langere gamers. En – zoals de naam al aangeeft – de Boss Series is gericht op standaard kantoorpubliek die nog steeds het DXRacer gamestoel gevoel willen hebben.

beste gamestoel volwassenen dxracer boss

De DXRacer Boss Hij biedt ook een geweldig setje kenmerken, zoals een stalen raamwerk, een verstevigde aluminium base, een kanteling tot 135° en 3D armleuningen. Als je op zoek bent naar een gamestoel voor leidinggevenden, dan is de DXRacer Boss Series een geweldige keuze.

Meer Info Zitbreedte Max. Hoogte Gewichtslimiet Prijs
Boss Series Breed 1,88 meter 193 kg v.a. €539

 

Vergelijk prijzen nu bij:

 

3. AKRacing Prime

Als je budget wat beperkter is, dan is er ook nog steeds een goede gamestoel voor volwassenen op de markt. De Prime van AKRacing heeft een erg modern, maar discreet ontwerp met zijn zwart/zwart kleurpatroon. Hij lijkt niet alleen op de DXRacer stoelen, maar biedt ook dezelfde kenmerken, zoals een metalen frame, een 135° kanteling, aanpasbare armsteunen en twee extra kussens om comfort te maximaliseren. De grootste verschil met de twee DXRacer stoelen die we hierboven genoemd hebben, zijn de afmetingen.
beste gamestoel volwassenen akracing k7018

Hij is bedoeld voor de gemiddelde gamer, terwijl de beide DXRacer stoelen beter geschikt zijn voor langere of zwaardere gamers. Als je kleiner dan 1,80 meter en en lichter dan 135kg bent, is de AKRacing Prime een geweldige gamestoel voor volwassenen.

Materiaal Rugleuning Zitbreedte Zitdiepte Prijs
Textiel 92 cm 37 cm 56 cm v.a. €259

 

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Ben je er nog niet uit? Lees dan onze gamestoel koopgids + TOP 10.

Gamestoel .com
Logo