Deze gamestoelen maken je een pro gamer

Pro gamers zullen weten dat het niet alleen om de controller, game of televisie of monitor gaat waar ze op spelen. Het gaat om de gamestoelen die bewegingsvrijheid, geavanceerde geluiden of volledige gezichtspunten bieden. Sommige stoelen zijn relatief simpel en goedkoop, maar je hebt ook gamestoelen die een volledige game ervaring bieden.

In het artikel van vandaag willen we een kijkje nemen naar de nieuwste en populairste gamestoelen die gemaakt zijn voor de pro gamer. We zullen stoelen bespreken die volledige comfort en luxe bieden en soorten die maar één ding willen bieden, namelijk winnen, winnen en nog eens winnen. We zullen je de beste gamestoelen laten zien die de industrie te bieden heeft. Je moet echter wel onthouden dat dit gespecialiseerde stoelen zijn en dat er dus ook een prijskaartje aanhangt. Maar geloof het of niet, er zijn gamestoelen die voor dezelfde prijs als een goede bureaustoel te verkrijgen zijn.

Uiteraard hangt dit allemaal af van hoe vaak je de stoel gaat gebruiken, waar je hem gaat plaatsen en hoe serieus je over gamen in het algemeen bent. Zal je hem gebruiken in een speciale game room of zal hij onderdeel van je huis worden? We noemen dit allemaal maar op, aangezien sommige gamestoelen in dit artikel totaal niet in je woonkamer passen.

We zullen in ieder geval beginnen met het beest of de T-Rex van de gamestoelen en we garanderen je dat je nog nooit zoiets als deze hebt gezien.

 

De Emperor gamestoel

Emperor GamestoelenWe kunnen net zo goed beginnen met de beste gamestoel die beschikbaar is op de markt. Om deze te bezitten moet je echter wel een hoop sparen. Eén ding is echter zeker, je vrienden zullen echt super jaloers zijn.

Voor een vanaf prijs van zo’n €4.900 kan je deze hydraulische gamestoel in je bezit hebben. En je zal niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 schermen voor je hebben. Als je op zoek bent naar de beste geluidskwaliteit, dan zal je ook genoeg keuze hebben. Je moet hier echter alleen nog wel een beetje dieper voor in de buidel tasten.

En als dat je nog niet overgehaald heeft, wat dacht je dan van gave LED lichten en een bekerhouder? Het brengt gamen echt op een nieuw niveau en plaatst je echt in de zone. Je kan een hoop optionele extra’s toevoegen en voor de ultieme Emperor gamestoelen betaal je nog een keer zo veel.

Zou dit de nieuwe gouden troon van het gamen kunnen zijn?

 

De X-Rocker gamestoelen

X-rocker Gamestoelen

Nu met een prijs ver onder de Emperor zullen we het hebben over de X-Rocker gamestoelen en deze zijn beschikbaar vanaf zo’n €200.

De X-Rocker ziet er misschien niet zo indrukwekkend uit als de Emperor en heeft ook niet dezelfde indrukwekkende prijs, maar verbreed je game wereld wel. En je zal niet alleen een nieuwe game ervaring hebben, maar films en muziek zal je ook totaal anders ervaren dan voorheen.

Zo is er bijvoorbeeld een stoel met twee ingebouwde speakers die verbonden zijn met een subwoofer en 2.1 AFM technologieën bevatten. Daarnaast zal je ook profiteren van een draadloze ontvanger en verzender die werken met RCA outputs.

Zoals je al in de foto kan zien, zijn deze gamestoelen super comfortabel. Je kan lekker achterover hangen tijdens het kijken van een film of meer naar voren tijdens intense gamesessies. Dit alles begint met een vanaf prijs van zo’n €200.

Niet slecht toch?

 

De ultieme gamestoel

Ultimate gamechair Gamestoelen

De volgende en laatste in onze lijst is een stoel met de passende naam, Ultimate Game Chair. Je zal er zo’n €650 voor neer moeten leggen, maar dat is nog steeds een stuk minder dan de Emperor aan het begin van het artikel. Deze gamestoel zal er letterlijk voor zorgen dat je in de game zal zitten en maakt het mogelijk om de actie te voelen. Deze stoel heeft voldoende features, aangezien hij niet alleen fungeert als een gamestoel. Je kan hem namelijk ook ombouwen tot een massagestoel en bioscoopstoel.

Ook deze stoel profiteert van draadloze technologie. Dus je kan voldoende audio output apparaten verbinden, zoals je iPhone, iPod, iPad, je game console, je DVD en zelfs je televisie als je dat wilt.

Het beste van deze gamestoel is mogelijk wel dat hij prima in de woonkamer kan blijven staan naast alle andere meubels. Hij ziet er niet uit ziet als een doorn in het oog, zoals bij veel andere gamestoelen wel het geval is.

 

Conclusie

Nou dat is alweer het einde van dit artikel en je hebt 3 geweldige gamestoelen waar je uit kan kiezen. Ze hebben allemaal verschillende features en prijskaartjes. Dus welke gamestoel ga jij de volgende keer kopen? Wij weten wel welke wij graag zouden willen hebben!

Lees ook

Gamestoel .com
Logo